Κεντρική Ελλάδα Εθνικές ΣΕΠΚ: “Να ολοκληρωθεί η πορεία με ένα χρυσό μετάλλιο”

ΣΕΠΚ: “Να ολοκληρωθεί η πορεία με ένα χρυσό μετάλλιο”

hellas3 1

hellas3 1

Τις δικές του ευχές για ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στην Κρήτη, θέλησε να δώσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ θέλησε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του σε όλα τα μέλη της ελληνικής ομάδας με την ευχή ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

“Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εθνική U20 για την πορεία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης. Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία της συγκεκριμένης ομάδας και της συγκεκριμένης γενιάς, που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να αποδεικνύει ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά και λαμπρό μέλλον.

Θα πρέπει επίσης να αποδοθούν τα εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, ο ΣΕΠΚ εκφράζοντας όλα τα μέλη του, θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια του τουρνουά. Μακάρι η πορεία να ολοκληρωθεί με δύο ακόμη νίκες και ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…