Κεντρική NBA Σε χαμηλά επίπεδα Παπαγιάννης και Ντόρσεϊ (vids)

Σε χαμηλά επίπεδα Παπαγιάννης και Ντόρσεϊ (vids)

papagiannis summer league

papagiannis summer league

Η 3η μέρα του summer league στο Λας Βέγκας είχε έντονο ελληνικό “χρώμα”, με τους Γιώργο Παπαγιάννη και Τάιλερ Ντόρσεϊ να δίνουν τον δικό τους αγώνα, προκειμένου να ανέβουν επίπεδο στην εκτίμηση των ιθυνόντων της εκάστοτε ομάδας τους. Αμφότεροι, όμως, δεν βρέθηκαν σε θέση να κάνουν τη διαφορά χθες, μένοντας σε περιορισμένα επίπεδα απόδοσης.

Συγκεκριμένα, ο Παπαγιάννης πέτυχε 5 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής με 2/4 σουτ. Ο “Big Papa” προσπάθησε να κάνει τη διαφορά, χρησιμοποιώντας τον όγκο του κάτω από το καλάθι, κάνοντας καλή δουλειά στους “αιθέρες” αλλά το θετικό του έργο περιορίστηκε στον τομέα αυτό. Ενδεικτικό της μέτριας βραδιάς του είναι το γεγονός ότι οι Κινγκς ήταν χειρότεροι κατά 21 πόντους από τους Μέμφις Γκρίζλις με εκείνον στο παρκέ, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκαν μονάχα με 6 (81-75)!

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, ο Ντι’Άαρον Φοξ πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα ενώ ο Σκαλ Λαμπισιέρ σταμάτησε στους 13, μαζί με 8 ριμπάουντ. Για τους νικητές, οι Τζαρέλ Μάρτιν και Γουέιν Σέλντεν πέτυχαν από 21 πόντους ενώ ο Γουέιντ Μπάλντγουιν είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Σχετικά με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Ελληνοαμερικανός άσος έμεινε μόλις 14 λεπτά στο παρκέ, προλαβαίνοντας να “γράψει” 4 πόντους με 2/6 σουτ. Όπως είναι προφανές, δεν είχε την ευκαιρία να πάρει πολλές προσπάθειες πάνω του και να κάνει τη διαφορά, έχοντας και -15 στο plus/minus παρά τη νίκη της ομάδας του!

Τα “γεράκια” επικράτησαν με 84-82, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην συμπαίκτη του Κωνσταντίνου Μήτογλου στο Γουέικ Φόρεστ, Τζον Κόλινς, ο οποιος είχε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ με 9/11 σουτ! Ο Τόριαν Πρινς είχε 17 ενώ ο ΝτιΆντρε Μπρέμπρι είχε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 κλεψίματα! Για τους Πέλικανς, τη διαφορά έκαναν οι Τσέικ Ντιάλο και Κουιν Κουκ με 48 πόντους συνολικά.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…