Κεντρική NBA Σχεδόν απίθανο του Έρβινγκ στους Νικς
NBA

Σχεδόν απίθανο του Έρβινγκ στους Νικς

carmelo anthony kyrie irving

carmelo anthony kyrie irving

Οι Νιου Γιορκ Νικς ήταν μία από τις 4 ομάδες, τις οποίες ο Κάιρι Έρβινγκ όρισε ως προτιμητέες στη διοίκηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο “Uncle Drew” ζήτησε ανταλλαγή από τη διοίκηση των Καβς, με τους Σπερς, τους Τίμπεργουλβς, τους Χιτ και τους Νικς να αποτελούν τους πιο ιδανικούς “προορισμούς” για τον 25χρονο σταρ. Οι τελευταίοι, όμως, δείχνουν να χάνουν πολύ έδαφος στη “μάχη” αυτή.

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι τόνισε ότι μια ενδεχόμενη ανταλλαγή του Έρβινγκ στους Νικς είναι “απίθανο” να συμβεί, με τον Καρμέλο Άντονι να αποτελεί την κυριότερη αιτία της εξέλιξης αυτής. Ο “Μέλο” επιθυμεί να ανταλλαχθεί μονάχα στους Χιούστον Ρόκετς, κάτι που σημαίνει ότι οι Νικς δεν έχουν κανέναν πειστικό αντάλλαγμα, ώστε να συμφωνήσουν με το Κλίβελαντ και να αποκτήσουν τον Έρβινγκ.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα μπορούσε να είναι ένα ελκυστικό αντάλλαγμα αλλά οι Νικς έχουν τονίσει ότι δεν επιθυμούν να συμπεριλάβουν τον Λετονό “γίγαντα” σε κανένα τέτοιο σενάριο, κάτι που σημαίνει ότι μια ενδεχόμενη συμφωνία με τους Καβς φαντάζει απίθανη.

Τα πάντα βρίσκονται στο χέρι της διοίκησης του Κλίβελαντ, η οποία μπορεί να ρισκάρει, διατηρώντας τον Έρβινγκ στις τάξεις της, ειδικά σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιο ελκυστικό πακέτο ανταλλαγής. Πολλοί αναλυτές προβλέπουν ήδη ότι το πιθανότερο σενάριο για τον Έρβινγκ είναι η παραμονή στην ομάδα του Οχάιο αλλά το κλίμα έχει ήδη “στραβώσει”, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να δηλώνει απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…