Κεντρική NBA Ρόκετς καλούν Άντονι!
NBA

Ρόκετς καλούν Άντονι!

carmelo anthony1

carmelo anthony1

Οι συζητήσεις περί ανταλλαγής του Καρμέλο Άντονι βρίσκονται στο επίκεντρο εδώ και περίπου 1 χρόνο, με την εξέλιξη αυτή να φαντάζει πλέον βέβαιη. Ο “Μέλο” είναι πρόθυμος πλέον να “αποχαιρετήσει” τον όρο της no-trade clause στο συμβόλαιό του, προκειμένου να αποχωρήσει από τη “μιζέρια” των Νιου Γιορκ Νικς, με τους Χιούστον Ρόκετς να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του!

“Η απόκτηση του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ με αυτό το απίστευτο συμβόλαιο πρόκειται να πυροδοτήσει μια ανανεωμένη θέληση στου Νιου Γιορκ Νικς ώστε να δουλέψουν με τους Χιούστον Ρόκετς για μια ενδεχόμενη ανταλλαγή του Καρμέλο Άντονι. Οι Ρόκετς επιμένουν στο “κυνήγι” του Άντονι, ο οποίος είναι πρόθυμος να “σπάσει” τη no-trade clause ώστε να παίξει με τον Κρις Πολ και τον Τζέιμς Χάρντεν στο Χιούστον και οι Νικς δεν μπορούν να φανταστούν κάποιο σενάριο, στο οποίο ο Άντονι θα παίζει μαζί με τον Χάρνταγουεϊ”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Οι Ρόκετς οφείλουν να αδειάσουν χώρο στο σάλαρι καπ, προκειμένου να υποδεχθούν το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Άντονι, ο οποίος θα λάβει 26.2 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν. Οι ιθύνοντες των “ρουκετών” αναμένεται να συμπεριλάβουν στην ανταλλαγή ορισμένα μη εγγυημένα συμβόλαια παικτών αλλά και τον Ράιαν Άντερσον, ο οποίος δεσμεύει πολύ χώρο στο σάλαρι καπ ενώ, ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Έρικ Γκόρντον, αν και το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα είναι πολύ πιθανό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…