Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ρόμπερτς: “Σταμάτησα να σκέφτομαι το NBA μετά την πρόταση του Ολυμπιακού”

Ρόμπερτς: “Σταμάτησα να σκέφτομαι το NBA μετά την πρόταση του Ολυμπιακού”

brian roberts

brian roberts

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού, Μπράιαν Ρόμπερτς, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως όταν ήρθε η πρόταση των “ερυθρολεύκων”, σταμάτησε να σκέφτεται το NBA και ανυπομονεί να παίξει με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Για το πώς αποφάσισε να έρθει στον Ολυμπιακό: “Περίμενα να δω τι θα γίνει με τις ομάδες του ΝΒΑ. Ήμουν ελεύθερος και ήξερα πως θα έχω προτάσεις. Ήμουν σε κατάσταση αναμονής και τότε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Όλα μέσα μου άλλαξαν, αυτή η πρόταση και η προοπτική να παίξω στον Ολυμπιακό, μου τράβηξε την προσοχή. Όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, αμέσως σταμάτησαν να σκέφτομαι το ΝΒΑ”.

Για τη συνομιλία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: “Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και μου εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος μου στην ομάδα, πώς λειτουργεί ο οργανισμός και τι μπορώ να πάρω, αλλά και να δώσω στην ομάδα. Τότε ήταν που σιγουρεύτηκα και αποδέχτηκα την πρόταση”.

Για την προτροπή του Κάιλ Χάινς: Μίλησα με τον Κάιλ Χάινς, έναν παίκτη που εμπιστεύομαι απόλυτα, έναν σοβαρό επαγγελματία και άνθρωπο με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στη Μπάμπεργκ και εκείνος είχε παίξει στον Ολυμπιακό. Ειλικρινά, ο Κάιλ μου είπε μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Μόνο καλά λόγια και με προέτρεψε να πω το “ναι” στην ομάδα”.

Για την εικόνα που έχει ο ίδιος για τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πολλά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Και μόνο την τελευταία πενταετία να δει κανείς, θα διαπιστώσει πως από το 2012 έχει καταφέρει και έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα και άλλες δύο φορές έχει υπάρξει φιναλίστ στη διοργάνωση. Δηλαδή σε έξι χρόνια, έχει βρεθεί τέσσερις φορές στον τελικό της Ευρωλίγκας και έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο. Επομένως, τι καλύτερο μπορούσα να έχω στα χέρια μου από αυτή την πρόταση; Ειλικρινά ανυπομονώ να βρεθώ στο πλευρό παικτών όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω παίξει στην Ευρώπη αρκετά χρόνια και γνωρίζω τον ΜακΛιν, τον Στρέλνιεκς, αλλά και τον Τιλί. Θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα να δημιουργήσουμε κάτι καλό φέτος”.

Για τον εαυτό του και τους φίλους του Ολυμπιακού: “Παίζω με πάθος, όπως και αυτοί τραγουδούν με πάθος στην εξέδρα. Τους θυμάμαι ακόμη από τα ματς που έπαιξα εκεί με τη Μπάμπεργκ. Πασάρω καλά και σουτάρω εξίσου, οπότε αυτά να περιμένει ο κόσμος από εμένα. Κυρίως, όμως, να περιμένει πάθος και φλόγα για νίκη σε κάθε ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…