Κεντρική NBA Ρέντικ: “Δεν ευχαριστιόμουν το παιχνίδι πέρσι”
NBA

Ρέντικ: “Δεν ευχαριστιόμουν το παιχνίδι πέρσι”

jj redick clippers

jj redick clippers

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε μερική ανοικοδόμηση του ρόστερ μετά από μια 6ετία συνεχόμενων αποτυχιών και αποκλεισμών στον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ. Η αποχώρηση του Κρις Πολ σήμανε και ένα τέλος εποχής για τους “φτωχούς” συγγενείς του L.A ενώ ο Τζέι Τζέι Ρέντικ κατευθύνθηκε προς… Φιλαδέλφια μεριά, κάτι που οδήγησε στον οριστικό “χωρισμό” αυτής της εξαιρετικής backcourt. Ο Ρέντικ, πάντως, είχε παραπάνω από έναν λόγους, ώστε να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

Είναι κακό να λες κάτι τέτοιο αλλά νομίζω ότι δεν χαιρόμουν το παιχνίδι. Κοιτάζω την ομάδα και το πως παίζαμε και δεν υπάρχει χαρά μέσα σε αυτό”, τόνισε ο 33χρονος άσος σε συνέντευξή του σε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους του Uninterrupted. Ακόμη, ο άσος των Σίξερς ανέφερε ότι η πεποίθησή του πριν από 1.5 χρόνο ήταν ότι θα μείνει για πάντα στους Κλίπερς αλλά το NBA σου μαθαίνει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Οι δηλώσεις του Ρέντικ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνες του Πολ, με την έλλειψη καλής διάθεσης να είναι διάχυτη στο “στρατόπεδο” των Κλίπερς κατά την περσινή σεζόν. Οι συνεχείς γκρίνιες και οι διαφωνίες με τον Ντοκ Ρίβερς, οι απανωτές αποτυχίες και ο επαναλαμβανόμενος τρόπος παιχνιδιού της ομάδας οδήγησαν στην αποχώρηση των δύο παικτών, με τον Ρέντικ να εντάσσεται πλέον σε ένα νεαρό και ανερχόμενο σύνολο, αναλαμβάνοντας, σε έναν βαθμό, ρόλο μέντορα των “αστεριών” της Φιλαδέλφια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…