Κεντρική NBA Προσελκύει τον Κρόφορντ στο Κλίβελαντ ο ΛεΜπρόν
NBA

Προσελκύει τον Κρόφορντ στο Κλίβελαντ ο ΛεΜπρόν

jamal crawford

jamal crawford

Ο ΛεΜπρόν Τζειμς δεν είχε προσπαθήσει μέχρι πρότινος να προσεγγίσει παίκτες αντιπάλων ομάδων, προκειμένου να τους πείσει να ενταχθούν στο ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Η συνθήκη αυτή, όμως, ενδέχεται να έχει αλλάξει, καθώς ο “βασιλιάς” έχει μιλήσει με τον Τζαμάλ Κρόφορντ, με τον παίκτη των Χοκς να ενδιαφέρεται ώστε να γίνει κάτοικος Κλίβελαντ, σύμφωνα με το cleveland.com!

Ειδικότερα, ο Κρόφορντ έχει γίνει ανταλλαγή στους Ατλάντα Χοκς, καθώς συμπεριλήφθηκε στην τριπλή ανταλλαγή που έστειλε τον Ντανίλο Γκαλινάρι στους Κλίπερς. Τα “γεράκια”, όμως, αναμένεται να πληρώσουν το buy-out του συμβολαίου του και να τον αφήσουν ελεύθερο, με τον 37χρονο σούτινγκ γκαρντ να αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων. Φαίνεται, όμως, ότι το δέλεαρ για ένα πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρό, με τους Καβς να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, αν και δεν μπορούν να του προσφέρουν πάνω από 5.2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Κρόφορντ παραμένει ένας “εκρηκτικός” και απρόβλεπτος σκόρερ, τελειώνοντας την περσινή σεζόν με 12.3 πόντους ανά αγώνα σε 26.3 λεπτά συμμετοχής. Ο τρόπος που χειρίζεται την μπάλα αλλά και η ικανότητά του στο σουτ μετά από ντρίμπλα παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, με τον Κρόφορντ να είναι σε θέση να δώσει μια ξεχωριστή “νότα” στην ομάδα του Οχάιο. Το πρόβλημα είναι ότι οι αμυντικές του επιδόσεις φθίνουν με την πάροδο του χρόνου ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας του Κλίβελαντ αυξάνεται επικίνδυνα, με δεδομένη την παρουσία των Τζέφερσον, Τζόουνς, Κόρβερ, Καλντερόν και Φράι στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…