Κεντρική NBA Προς πώληση οι Χιούστον Ρόκετς!
NBA

Προς πώληση οι Χιούστον Ρόκετς!

leslie alexander james harden rockets

leslie alexander james harden rockets

Σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση κατά μήκος του NBA αλλά και της ίδιας της ομάδας, ο ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς, Λέσλι Αλεξάντερ αποφάσισε να τους θέσει προς πώληση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος, Τεντ Μπράουν σε χθεσινή συνέντευξη τύπου. Οι κυριότερες αιτίες της απόφασης αυτής αφορούν κυρίως το προχωρημένο της ηλικίας του Αλεξάντερ (73 ετών), την αφοσίωση στην οικογένειά του αλλά και τις φιλανθρωπικές δράσεις του, στις οποίες επιθυμεί να επικεντρωθεί.

Ο Αλεξάντερ αγόρασε τους Ρόκετς το 1993 έναντι 85 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη Houston Chronicle, με την αξία της ομάδας πλέον να κοστολογείται στα 1.65 δισεκατομμύρια δολάρια όπως ανέφερε το Forbes!

Οι Ρόκετς βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο την προκειμένη στιγμή, έχοντας επεκτείνει το συμβόλαιο του Τζέιμς Χάρντεν έναντι 228 εκατομμυρίων δολαρίων και αποκτώντας τον Κρις Πολ μέσω sign-n-trade από τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Καρμέλο Άντονι βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων της ομάδας, με τον Αλεξάντερ να αφήνει το Χιούστον εν μέσω ενός εκ των κορυφαίων off-season στην ιστορία των “ρουκετών”.

Σε δηλώσεις του, ο Αλεξάντερ φρόντισε να ευχαριστήσει τους πάντες για την υπέροχη αυτή πορεία: “Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι ιδιοκτήτης των Ρόκετς επί 24 χρόνια. Είχα την απίθανη ευκαιρία να είμαι μάρτυρας του μεγαλείου παικτών και προπονητών που έχουν κερδίσει πρωταθλήματα, έχουν ενταχθεί στο Hall of Fame και έχουν συμμετάσχει σε All-Star Games. Η κοινότητα του Χιούστον είναι το σπίτι μου. Ένα ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς μου θα ανήκει πάντα στους φιλάθλους και τους υπαλλήλους που ενδιαφέρονται τόσο για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…