Κεντρική NBA Πρόκριση στα ημιτελικά για τον Μπολ και την παρέα του (vids)
NBA

Πρόκριση στα ημιτελικά για τον Μπολ και την παρέα του (vids)

lonzo ball lakers 1

lonzo ball lakers 1

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κατόρθωσαν να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του summer league στο Λας Βέγκας, επικρατώντας με 115-106 των Μπρούκλιν Νετς χάρη στην εξαιρετική τους απόδοση από τα τέλη της 3ης περιόδου και μετά. Ο Λόνζο Μπολ ήταν και πάλι ο ιθύνων νους της ομάδας και ο απόλυτος πόλος έλξης για τα μάτια των θεατών αλλά η συνεισφορά των συμπαικτών του ήταν καταπληκτική, καθώς εκείνοι “άνοιξαν” τον δρόμο για την τελική επικράτηση.

Συγκεκριμένα, ο Μπολ είχε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 33% στα σουτ εντός πεδιάς (4/12 σουτ). Το νο.2 του φετινού Ντραφτ είχε κάποια καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι, επιχειρούσε να ανεβάσει τον ρυθμό της ομάδας, προκειμένου να βρεθούν εύκολα καλάθια στο ανοικτό γήπεδο ενώ δεν παρέλειψε, φυσικά, να αποδείξει ότι διαθέτει μια ιδιαίτερα σπάνια αντίληψη του χώρου, πασάροντας με μαεστρία.

Τη διαφορά στο σκοράρισμα, όμως, την έκανε ο Βάντερ Μπλου, με 27 πόντους και 10/16 σουτ, χάρη σε απανωτές ΄”μπούκες” προς το καλάθι αλλά και σουτάροντας 3/5 τρίποντα. Υπέροχος ήταν και ο Κάιλ Κούζμα με 26 πόντους και 10/17 σουτ, με την αθλητικότητα και την εκτελεστική δεινότητα να ξεχωρίζουν στο ρεπερτόριό του. Στον αντίποδα, διακρίθηκαν οι Κάρις ΛεΒερτ και Σπένσερ Ντίνγουιντι με 23 και 22 πόντους αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…