Κεντρική Eurobasket Πρίντεζης: “Ομαδικό το άθλημα αλλά ο Γιάννης είναι all-star”

Πρίντεζης: “Ομαδικό το άθλημα αλλά ο Γιάννης είναι all-star”

Giorgos Printezis Eurobasket Greece Hellas Spain Ispania2

Giorgos Printezis Eurobasket Greece Hellas Spain Ispania2

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Γιώργος Πρίντεζης, σε δηλώσεις του λίγο πριν από την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδος για το Καρπενήσι. Ακόμη, ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού εξέφρασε ότι έχει θετικό προαίσθημα, όσον αφορά τη μελλοντική πορεία της “επίσημης αγαπημένης” ενώ φρόντισε να εκφράσει τη χαρά του για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πρίντεζη για την επιστροφή του στην Εθνική: “Για όλους είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ με την Εθνική. Πέρυσι δεν κατάφερα να είμαι εδώ γιατί είχα ένα πρόβλημα με το πέλμα μου. Χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και θα συνεργαστώ με όλα αυτά τα παιδιά και να δώσουμε τον καλό μας εαυτό, το 100%, για μια καλή διάκριση. Η Εθνική είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα κι είναι πάντα πολύ μεγάλη μου τιμή να παίζω”.

Για το αν η Εθνική Ελλάδος μπορεί να θεωρείται φαβορί, ο Πρίντεζης φρόντισε να είναι συγκρατημένος στα λεγόμενά του: “Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση ακόμα μαζί. Έχω καλό προαίσθημα, έχουμε καλή χημεία, θα ταιριάξουμε μεταξύ μας και γιατί όχι, να μην πετύχουμε μια διάκριση! Λείπει πολύ από όλους μας και από τον κόσμο, το θέλουμε πάρα πολύ και μακάρι να γίνει”.

Τέλος, ο διεθνής άσος δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Είναι ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας All-Star παίκτης. Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην Ελλάδα να έχει έναν All-Star στο NBA. Είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να καθοδηγεί και να ανεβάζει το επίπεδο “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…