Κεντρική NBA Περιορισμένος χρόνος συμμετοχής για τον Όγκαστ (vid)
NBA

Περιορισμένος χρόνος συμμετοχής για τον Όγκαστ (vid)

zach auguste miami

zach auguste miami

Παρά την απουσία του Μπαμ Αντεμπάγιο, η οποία θα μπορούσε να του ανοίξει χώρο για περαιτέρω χρόνο συμμετοχής, ο Ζακ Όγκαστ δεν έμεινε για πολύ στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς. Παρ’όλα αυτά, η ομάδα του Ελληνοαμερικανού σέντερ επικράτησε με 91-84, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του summer league στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, ο Όγκαστ αγωνίστηκε για 14’50”. πετυχαίνοντας 4 πόντους με 1/5 σουτ και 2/4 βολές ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ. Ταυτόχρονα, όμως, υπέπεσε σε 5 φάουλ και έκανε 3 λάθη, με τον Έι Τζέι Χάμονς να προτιμάται από τον προπονητή, προκειμένου να καλύψει τη θέση “5” στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο πρώην παίκτης του Άρη, Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ ενώ ο Τζάστιν Ρόμπινσον είχε 22 πόντους, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα, ερχόμενος από τον πάγκο. 20 πόντους σημείωσε ο Γκίαν Κλαβέλ, έχοντας 4/8 τρίποντα ενώ, στην αντίπερα όχθη διακρίθηκε ο Μπράις Τζόνσον με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…