Κεντρική NBA Παρέμεινε στο “στρατόπεδο” των πρωταθλητών ο Λίβινγκστον
NBA

Παρέμεινε στο “στρατόπεδο” των πρωταθλητών ο Λίβινγκστον

shaun livingston patty mills

shaun livingston patty mills

Ο Σον Λίβινγκστον αποτελούσε το 2ο μεγαλύτερο “στοίχημα” των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη φετινή free-agency (με πρώτο τον Άντρε Ιγκουοντάλα), με τους “πολεμιστές” να πετυχαίνουν στο έπακρο την αποστολή τους! Ο αναπληρωματικός πλέι-μέικερ των πρωταθλητών θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Όκλαντ, βάζοντας την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο, ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μετέδωσε ο Κρις Χέινς του ESPN.

Οι Γουόριορς, πλέον, οφείλουν να ανανεώσουν και τον Ιγκουοντάλα, ώστε να διατηρήσουν ανέπαφο τον καταπληκτικό κορμό τους, αν και η δική του περίπτωση είναι αρκετά πιο δύσκολη, καθώς οι “dubsκινδυνεύουν να ξεφύγουν πολύ πάνω από το όριο του σάλαρι καπ.

Την περσινή σεζόν, ο Λίβινγκστον είχε 5.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο σε 17.7 λεπτά συμμετοχής. Η αποτελεσματικότητά του στο ποστ τον καθιστά ως έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη ενώ, το δίμετρο ανάστημά του τον βοηθά πολύ και στην άμυνα, υπηρετώντας εξαιρετικά τις small-ball πεντάδες των Γουόριορς. Ο 31χρονος έχει βρει το “λιμάνι” του στο Γκόλντεν Στέιτ μετά από περιήγηση σε 8 ομάδες και έναν απίστευτα σοβαρό τραυματισμό το 2006, ο οποίος κόντεψε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…