Κεντρική NBA Παραμένει στο Χιούστον ο Νενέ!
NBA

Παραμένει στο Χιούστον ο Νενέ!

nene oladipo rockets thunder

nene oladipo rockets thunder

Κάτοικος Χιούστον θα παραμείνει ο Νενέ, έχοντας την ευκαιρία να βοηθήσει το δυναμικό δίδυμο των Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, ώστε οι Ρόκετς να οδηγηθούν σε μονοπάτια πρωταθλητισμού. Ο Βραζιλιάνος σέντερ έβαλε την υπογραφή του σε νέο, 4ετές συμβόλαιο, ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως πρώτη μετέδωσε η Houston Chronicle.

Την περσινή σεζόν, ο Νενέ είχε 9.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα σε 17.9 λεπτά συμμετοχής, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στη φροντ-λάιν των “ρουκετών” και ταιριάζοντας στο runn-gun στυλ της ομάδας του Μάικ Ντ’Αντόνι. Η απόδοση του 34χρονου ανέβηκε στα πλέι-οφ, καθώς είχε 10 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχοντας 70.6% στα σουτ εντός πεδιάς αλλά ο τραυματισμός του στο 4ο ματς εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς τον έθεσε νοκ-άουτ.

Ο Νενέ θα αγωνιστεί για 15η συναπτή σεζόν του χρόνου, έχοντας 871 παιχνίδια κανονικής περιόδου στην πλάτη του. Η εμπειρία, η δύναμη και η ικανότητά του στο πικ-εν-ρολ τον καθιστούν ως μια πολύτιμη μονάδα, παρά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…