Κεντρική NBA Παραλίγο να πάει στους Γουόριορς ο Τζορτζ!
NBA

Παραλίγο να πάει στους Γουόριορς ο Τζορτζ!

paul george

paul george

Η υπόθεση του Πολ Τζορτζ αποτέλεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα “σήριαλ” τπυ φετινού καλοκαιριού, με τους Ιντιάνα Πέισερς να ψάχνουν απεγνωσμένα κάποια πρόθυμη ομάδα, ώστε να τον ανταλλάξει προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και “χαθεί” στην ελεύθερη αγορά. Ο ηγέτης της Ιντιάνα κατέληξε εν τέλει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με αντάλλαγμα τους Βίκτορ Ολαντίπο και Ντομάντας Σαμπόνις αλλά η ιστορία θα μπορούσε να είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά, ταράζοντας εκ νέου τα, ήδη ταραγμένα “νερά” του NBA!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης του Τζορτζ με τον διακεκριμένο ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι για λογαριασμό του ESPN, ο “Γουοζ” πέταξε μια μίνι-”βόμβα”, καθώς ανέφερε ότι οι Πέισερς ήθελαν να δώσουν τον Πολ Τζορτζ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, προκειμένου να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Κλέι Τόμπσον! Η ομάδα που αρνήθηκε τελικά να προχωρήσει ήταν οι “πολεμιστές”, οι οποίοι ήθελαν να διατηρήσουν ανέπαφο τον βασικό κορμό τους. Όπως είναι φυσιολογικό, ο Τζορτζ έδωσε τη δική του απάντηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

“Μάλλον δεν θα είχε γίνει επιτρεπτή η ανταλλαγή, όπως συνέβη με τον Κρις Πολ και τους Λέικερς!”, τόνισε χαριτολογώντας ο Τζορτζ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Ήμουν ενήμερος για αυτό και θα ανυπομονούσα να συμβεί αυτό, δηλαδή το να βρεθώ σε μια καλή κατάσταση και να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Δεν έγινε όμως”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…