Κεντρική NBA “Παγώνουν” οι διαπραγματεύσεις για τον Άντονι
NBA

“Παγώνουν” οι διαπραγματεύσεις για τον Άντονι

anthony lebron

anthony lebron

Ο Καρμέλο Άντονι φαινόταν πρόθυμος να αποχαιρετήσει τη no-trade clause του συμβολαίου του, ανοίγοντας τον δρόμο στους Νιου Γιορκ Νικς ώστε να τον ανταλλάξουν. Οι Χιούστον Ρόκετς φάνταζαν ως η επικρατέστερη ομάδα ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ της ενώ στην ανταλλαγή θα εμπλέκονταν δύο ακόμη ομάδες, προκειμένου η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” να λάβει ικανοποιητικά ανταλλάγματα. Η New York Daily News είχε αναφέρει ότι το deal βρίσκεται “μια ανάσα μακριά”. Και όμως, οι συζητήσεις δείχνουν να “παγώνουν” και πάλι.

Συγκεκριμένα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ομάδες έχουν ήδη “παγώσει”, καθώς οι Νικς σκέφτονται πλέον να κρατήσουν τον Άντονι στο ρόστερ τους, κάτι που φάνταζε σχεδόν απίθανο μέχρι πρότινος! “Οι Νικς σταματούν τις συζητήσεις περί ανταλλαγής του Καρμέλο Άντονι και θέλουν να μιλήσουν με τον παίκτη για την πιθανή παραμονή του στην ομάδα. Αφού μιλούσαν επί περίπου 1 μήνα με τους Ρόκετς και τους Καβαλίερς, οι Νικς ενημέρωσαν αμφότερες τις ομάδες ότι θα κάνουν πίσω στις συζητήσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του ESPN.

Έπειτα από όλες αυτές τις εξελίξεις, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργηθεί μια νέα, υγιής σχέση ανάμεσα στον οργανισμό των Νικς και τον Άντονι. Ο “Μέλο” γνωρίζει ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών θα καθορίσουν πολλά. Αξίζει να σημειωθεί, φυσικά, ότι οι Νικς έχουν ήδη βρει γενικό διευθυντή, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από τον Σκοτ Πέρι, με τον πρώην πρόεδρο των Κινγκς να αναλαμβάνει ρόλο κύριου διαπραγματευτή από εδώ και πέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…