Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ό,τι πουν οι γιατροί

Ό,τι πουν οι γιατροί

zvezda

zvezda

Ο Ολυμπιακός ρισκάρει για να κάνει δικό του έναν παίκτη, ο οποίος -αν είναι καλά- κάνει τη διαφορά. Έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στον σχεδιασμό του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά που αντιμετωπίζει (;) πρόβλημα στη μέση. Ο λόγος για τον Στέφαν Γιόβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος -επισήμως- είναι στην Αθήνα για διακοπές.

Ο 27χρονος Σέρβος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν οι γιατροί ανάψουν το “πράσινο φως” θα αποκτηθεί. Το γιατί δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε. Το μαρτυρούν οι 5.6 ασίστ που είχε μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα. Είναι παίκτης ομάδας, ψηλό γκαρντ (γι’ αυτό και μαζεύει 2.1 ριμπάουντ), αλλά πολύ κακός επιθετικά (29.1% στο τρίποντο, 61.3% στις βολές και 49.5% στα δίποντα, στο μοναδικό… υποφερτό ποσοστό).

Για τον Γιόβιτς έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Είναι δεδομένο ότι αν αποκτηθεί, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί άλλον έναν περιφερειακό σκόρερ, καθώς ο Γιόβιτς είναι ορισμός του πόιντ γκαρντ, που όμως δεν βοηθά ιδιαιτέρως επιθετικά, παίρνοντας αυτός πρωτοβουλία. Όμως, είναι πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης.

Για χάρη του ο Ολυμπιακός άλλαξε… στρατηγική, καθώς από τη μια δεν συζήτησε το ενδεχόμενο ανανέωσης με τον Ντάνιελ Χάκετ, φοβούμενος το πώς θα εμφανιστεί μετά τον τραυματισμό του, αλλά για τον Γιόβιτς υπαναχωρεί και περιμένει την ετυμηγορία του ιατρικού τιμ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…