Κεντρική NBA Όλο το NBA στα πόδια του Έρβινγκ!
NBA

Όλο το NBA στα πόδια του Έρβινγκ!

kyrie irving klay thompson

kyrie irving klay thompson

Από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα ότι ο Κάιρι Έρβινγκ έχει ζητήσει να γίνει ανταλλαγή από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τα θεμέλια του NBA ταράχτηκαν σε μεγάλο βαθμό. Ο “Uncle Drew” παρέθεσε στη διοίκηση του Κλίβελαντ τους 4 πιο επιθυμητούς προορισμούς του αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι οι ομάδες που βρίσκονται εκτός λίστας δεν θα προσεγγίσουν τους ιθύνοντες των φιναλίστ του NBA, προκειμένου να αποκτήσουν τον 25χρονο σούπερ-σταρ.

Ειδικότερα, τουλάχιστον 20 ομάδες έχουν προσεγγίσει τους Καβαλίερς, προκειμένου να συζητήσουν για τον Έρβινγκ, όπως αποκάλυψε το ESPN. Πολλοί από τους ενδιαφερόμενους, βέβαια, δεν διαθέτουν τα κατάλληλα “όπλα”, ώστε να πείσουν το Κλίβελαντ αλλά αυτή η “χιονοστιβάδα” ενδιαφέροντος είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ακόμη, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι 6 από τις 20 ομάδες έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ανταλλαγών, ώστε να αποκτήσουν τον Έρβινγκ. Πρόκειται για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Μαϊάμι Χιτ, τους Φοίνιξ Σανς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς! Οι 4 πρώτες, μάλιστα, ήταν εκείνες που συμπεριλαμβάνονταν στη wishlist του Έρβινγκ. Το Κλίβελαντ, όμως, δεν βιάζεται, ζυγίζοντας κάθε πιθανή επιλογή, ώστε να επιτευχθεί η πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Πολλοί κάνουν λόγο για μια ενδεχόμενη “τράμπα” Έρβινγκ-Καρμέλο Άντονι αλλά ο νέος γενικός διευθυντής των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν έχει εντελώς διαφορετική άποψη, σχετικά με το πώς πρέπει να διεκπεραιωθεί η ανταλλαγή αυτή: “Οι Καβαλίερς θέλουν ένα “πακέτο” που να θυμίζει την ανταλλαγή του Καρμέλο Άντονι στους Νιου Γιορκ Νικς το 2011: Νεαρά ταλέντα, αξιόπιστους βετεράνους και ντραφτ-πικ”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το συμβόλαιο του Έρβινγκ έχει ισχύ για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη, με την 3η σεζόν να είναι player option. Η δημοφιλιά του φαντάζει δικαιολογημένη, με δεδομένο ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων πόιντ-γκαρντ του πλανήτη, μια πραγματική καλαθομηχανή με άρτια τελειώματα και καταπληκτικό χειρισμό της μπάλας. Η υπόθεσή του είναι το νέο μεγάλο “σήριαλ” του καλοκαιριού και αναμένεται να απασχολήσει τον κόσμο του NBA για αρκετές μέρες ακόμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο – Χάνει το Προολυμπιακό

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη ρήξη αχιλλείου. Ένα ποστάρισμα στο X του Σαμς Σαράνια ήταν …