Κεντρική Διεθνή “Ο Σπανούλης είναι ο ΜακΓκρέιντι της Ευρώπης”

“Ο Σπανούλης είναι ο ΜακΓκρέιντι της Ευρώπης”

spanoulis jackson

spanoulis jackson

Τον Βασίλη Σπανούλη αποθέωσε ο Άαρον Τζάκσον, ο οποίος χαρακτήρισε τον άσσο του Ολυμπιακού ως τον Μακ Γκρέιντι της Ευρώπης. Ο Αμερικανός άσσος, ο οποίος μετακόμισε στο πρωτάθλημα της Κίνας, σε συνέντευξη του στο “nateduncannba” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα γκαρντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον πιο θεωρεί ως τον καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη:”Θα πω τον Σπανούλη. Παίζει στην Ελλάδα, βρισκόταν στους Ρόκετς κάποτε”. Θα σου πω μία ιστορία. Σε κάποια επίθεση ο Βαν Γκάντι είπε στον Σπανούλη να πάει στη γωνία και να περιμένει εκεί με τον ΜακΓκρέιντι να έχει την επιλογή. Τότε ο Σπανούλης του είπε, είμαι ο Τ-Μακ της Ευρώπη! Δεν πάω στη γωνία (γελάει). Αμέσως μετά εκείνη τη χρονιά, επέστρεψε στην Ευρώπη και πραγματικά έγινε ο Τ-Μακ. Και ακόμα παραπάνω. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, έχει πετύχει μεγάλα σουτ, τον είδα να νικάει τόσες φορές”.

Για τις φορές που χρειάστηκε να τον μαρκάρει”:”Χρειάστηκε να τον μαρκάρω στην Ευρώπη πολλές φορές. Μπορεί να σουτάρει ή να πάει μέσα στο καλάθι αν τον μαρκάρεις ψηλά. Έκανα τα πάντα για να τον σταματήσω. Δεν γινόταν. Το σύστημα δούλευε σωστά για αυτόν και μπορούσε να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του ή να τελειώσει τις φάσεις ανάλογα με το πως θα τον μάρκαρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…