Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ο πιστός στρατιώτης Μάικ!

Ο πιστός στρατιώτης Μάικ!

perakis

perakis

Τη φανέλα του Λαυρίου θα φοράει για έβδομη σερί χρονιά ο Μιχάλης Περράκης. Ο πιστός στρατιώτης “Μάικ” ανανέωσε για ακόμα μία σεζόν τη συνεργασία του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, ενισχύοντας και τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φροντ λάιν της.

Η ανακοίνωση:
“H KAE Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Περράκη για έναν ακόμη χρόνο! Ο “υπαρχηγός” συνεχίζει στην ομάδα μας για 7η συνεχόμενη σεζόν, αποτελώντας πιστό στρατιώτη του Λαυρίου.

Ο 33χρονος σέντερ, που πρόσφατα έγινε πατέρας ενός αγοριού, έδωσε τα χέρια σε χρόνο dt με τη διοίκηση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την επιθυμία του να φοράει τη φανέλα του Λαυρίου.

“Το Λαύριο είναι για μένα οικογένεια! Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, έπειτα από τόσα χρόνια κοινής πορείας. Συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι, με στόχο να φέρουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κάνουμε τους Λαυριώτες περήφανους! Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό… Ευχαριστώ πολύ και τη διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια”, τόνισε ο “Μάικ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …