Κεντρική Διεθνή ” Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο”

” Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο”

marko guduric

marko guduric

Ο Μάρκο Γκούντουριτς μετακόμισε το φετινό καλοκαίρι στη Φενέρμπαχτσε, όπου θα συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο στον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα:

“Το ταξίδι με την Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε. Η Κωνσταντινούπολη είναι όμορφη. Με υποδέχθηκαν καλά οι άνθρωποι της ομάδας. Τους γνώρισα σχεδόν όλους. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψα για 3+1 χρόνια.

Ο Ομπράντοβιτς ήρθε στο ξενοδοχείο μου και μιλήσαμε για λίγο. Είναι σίγουρα ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο! Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορείς να αφήσεις την ευκαιρία όταν σε καλεί ο Ζέλικο. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και με την νέα μου ομάδα. Θέλω να πάρω την Euroleague, να τους νικήσουμε όλους για να είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε μπροστά μας μεγάλο δρόμο και δουλειά”.

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είπε:”Μίλησα με τον Μπόγκνταν και του έδωσα συγχαρητήρια. Του είπα ότι θα ειναι δύσκολα. Τον σέβομαι, είμαστε καλοί φίλοι. Ήρθα στην Φενέρμπαχτσε για να παίξω με το δικό μου όνομα, για να είμαι ο Μάρκο Γκούντουριτς. Ο Μπόγκνταν είναι απίθανος, έδωσε στην Φενέρμπαχτσε πάρα πολλά. Ήρθε για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε”.

Τέλος, κλείνοντας για τον Ερυθρό Αστέρα είπε: Είμαι ευγνώμων στον Ερυθρό Αστέρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που εισέπραξα. Έχω πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…