Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O Nτίλαρντ, ο ΠΑΟΚ και τα… βήματα προόδου

O Nτίλαρντ, ο ΠΑΟΚ και τα… βήματα προόδου

185200

185200Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να έχουν στο μυαλό τους την ενίσχυση στους “κοντούς” και ο Κέβιν Ντίλαρντ (για τον οποίο είχαμε αναφερθεί το προηγούμενο διάστημα) την δεδομένη χρονική στιγμή πλέον είναι ψηλά στη λίστα του “Δικεφάλου” (για να γίνει αυτό χρειάστηκε να μην προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις που ήταν σε πρώτο πλάνο). Οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και προκύπτει θετικό κλίμα για συνεργασία. Από τον “Δικέφαλο” θεωρούν πως φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο το ζήτημα του Αμερικανού και αυτό επιβεβαιώνεται από τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Υπάρχει μια οικονομική διαφορά που δεν είναι “απαγορευτική” στο να καλυφτεί (απεναντίας είναι προσιτή), τουλάχιστον κάτι τέτοιο “βγαίνει” και από τα δύο στρατόπεδα (της ομάδας και του καλαθοσφαιριστή)… Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν… βήματα προόδου στο θέμα του Αμερικανού και της πιθανής συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ από τον οποίο εκτιμούν πως δεν είναι μια υπόθεση εύκολη αφού υπάρχουν κι άλλες ομάδες που συζητά ο Ντίλαρντ, αλλά εκτιμάται πως το ζήτημά του μπορεί να τελειώσει θετικά.

Και η πλευρά του Αμερικανού τονίζει πως δεν είναι μόνο το οικονομικό στη μέση, υπάρχει στο μυαλό και ότι μια καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά τον παίκτη… Και κρίνεται από τον Ντίλαρντ πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση γι’ αυτόν. Σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές, ο Αμερικανός θα είναι αυτός που θα ανακοινώσει ο “Δικέφαλος” για την ενίσχυση στους “κοντούς”, δηλαδή θεωρούν πως το θέμα της συνεργασίας των δύο πλευρών θα “τελειώσει”. Μένει να φανεί τι θα γίνει…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…