Κεντρική NBA “Ο Έρβινγκ θέλει να γίνει σαν τον Γουέστμπρουκ”
NBA

“Ο Έρβινγκ θέλει να γίνει σαν τον Γουέστμπρουκ”

chauncey billups

chauncey billups

Ο Τσόνσι Μπίλαπς φαινόταν πως είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, “τρέχοντας” σχεδόν μόνος του στη σχετική “κούρσα”. Παρ’όλα αυτά, ο θρυλικός γκαρντ απέρριψε τη θέση, τονίζοντας πως ένας από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι γνώριζε για τις προθέσεις του Κάιρι Έρβινγκ περί ανταλλαγής, προτού αυτές γνωστοποιηθούν στο ευρύ κοινό!

“Ήξερα πολλά για την υπόθεση αυτή, τα οποία ο κόσμος δεν τα ξέρει. Είναι κρίμα, όμως, γιατί ο Έρβινγκ είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό ταλέντο”, τόνισε ο Μπίλαπς, ο οποίος έχει εναντιωθεί στην απόφαση του “Uncle Drew” να ζητήσει ανταλλαγή από τη διοίκηση της ομάδας. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη φυγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς το καλοκαίρι του 2018 τον απέτρεψαν από το να αναλάβει την κομβική αυτή θέση.

Ο Μπίλαπς, μάλιστα, πήγε την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, ασκώντας δριμεία κριτική στον σταρ του Κλίβελαντ: “Έχεις τα πάντα. Παίρνεις όσα σουτ θες, παίζεις για έναν εξαιρετικό προπονητή, η μπάλα πηγαίνει σε εσένα όταν το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού, παίζεις σε παναμερικανικό δίκτυο κάθε εβδομάδα. Προσωπικά, δεν το καταλαβαίνω. Όλοι έχουν τις επιθυμίες τους. Μπορεί να θέλει να γίνει σαν τον Γουέστμπρουκ, ώστε να γίνει MVP και να παίρνει όλα τα σουτ πάνω του. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αλλά δεν βγάζει νόημα για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…