Κεντρική Ασίστ Shadow Ο “Δράκος” στο “Ios3on3”

Ο “Δράκος” στο “Ios3on3”

panagiotis giannakis

panagiotis giannakis

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποδέχθηκε το κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου και δώσει το “παρών” στο “Ios3on3”.  Ο “Δράκος” του ελληνικού μπάσκετ, θα βρεθεί δίπλα στους Θοδωρή Παπαλουκά,  Δημήτρη Διαμαντίδη,  Κώστα Τσαρτσαρή,  Μιχάλη Κακιούζη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη, με τους οποίους πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θα είναι στο Ios3on3 ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και θα λείψει ο προπονητής τους, ο κόουτς των επιτυχιών της Εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης;

Πέραν των προαναφερθέντων, στο Ios3on3 θα βρεθεί και ο Νίκος Παππάς, ενώ το γυναικείο μπάσκετ θα εκπροσωπήσουν οι Εβίνα Μάλτση, Μαριέλλα Φασούλα, Αρτεμις Σπανού, Ανθή Παπαηλία και Κατερίνα Σπαθάρου.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 5 Ιουλίου και έπειτα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Σπεύσετε να κλείσετε θέση στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Ιο παρέα με την ελίτ του ελληνικού μπάσκετ!.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail, facebook, twitter και instagram», αναφέρει το δελτίο Τύπου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…