Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: “Τεράστια τιμή, ανυπομονώ να αγωνιστώ”

Μήτογλου: “Τεράστια τιμή, ανυπομονώ να αγωνιστώ”

konstantinos mitoglou panathinaikos

konstantinos mitoglou panathinaikos

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου. Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε κι αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά”, υποστήριξε αρχικά ο 21χρονος άσος και πρόσθεσε

“Είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα έχω προπονητή τον κόουτς Πασκουάλ, έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και με τεράστιους παίκτες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα, όπως επίσης περιμένω πώς και πώς να παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να προσαρμοστώ αμέσως στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα, αυτό το βήμα αποτελεί μια πρόκληση για εμένα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να αντεπεξέλθω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…