Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Μίλησε ο κόσμος…

Μίλησε ο κόσμος…

spiropoulos antonis

spiropoulos antonis

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες” λέει ο λαός μας. Πάνσοφος είναι, οπότε κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς. Κι επειδή “φωνή λαού, οργή Θεού“, ο… λαός του μπάσκετ στην Εύβοια μίλησε. Κι η ετυμηγορία του ήρθε να αναδείξει την αλήθεια της πρώτης φράσης που χρησιμοποιήσαμε στο κείμενό μας.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το eviabasket.gr, θέλοντας να απονείμει τα βραβεία της χρονιάς, τέθηκε ερώτημα για τον “καλύτερο διαιτητή στην περιφέρεια 2016-’17“. Ψήφισαν 2.410 άνθρωποι, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Βλέπετε, ο “αγαπημένος” της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Κυριάκος Παντελίδης, ήρθε δεύτερος (και καταϊδρωμένος) με ποσοστό 14.27%, πίσω από τον Αντώνη Σπυρόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε την εκτίμηση του 16.89%. Αν το προτιμάτε σε ψήφους, το… σκορ ήταν 407-344.

Ακολούθησαν ο Γιώργος Τσάλλας με 9,29% (224), ο Μιχάλης Σοφόπουλος με 9,17% (221) και ο Αχιλλέας Τσάμης με 8,71% (210).

Ο ένας (Παντελίδης) προβεβλημένος, σφύριξε πολλά μεγάλα παιχνίδια -περισσότερα απ’ όσα έπρεπε, κατά την ταπεινή μας άποψη-, ο άλλος (Σπυρόπουλος) ένας διαιτητής που έχει τα στοιχεία, αλλά δεν χαίρει της συμπάθειας της Κεντρικής Επιτροπής. Όμως, πώς να κρυφτείς απ’ τον κόσμο του μπάσκετ, που γνωρίζει και κατατάσσει τον καθένα εκεί που πρέπει…

Για τους… άπιστους Θωμάδες, η ψηφοφορία του eviabasket είναι εδώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…