Κεντρική NBA Μια “ανάσα” από τη Μινεσότα ο Κρόφορντ
NBA

Μια “ανάσα” από τη Μινεσότα ο Κρόφορντ

jamal crawford clippers

jamal crawford clippers

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του Τζαμάλ Κρόφορντ έχει συνδεθεί περισσότερο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κατά τη διάρκεια της φετινής free-agency, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς παρουσιάζονται πλέον ως το απόλυτο φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του! Οι “λύκοι” του Τομ Θίμποντο έχουν σαρώσει στη φετινή off-season, καθώς οι Τζίμι Μπάτλερ, Τζεφ Τιγκ και Ταζ Γκίμπσον έχουν ήδη ενταχθεί στο ρόστερ και σκοπεύουν πλέον στο να πετύχουν και 4ο “χτύπημα”.

Συγκεκριμένα, ο Κρόφορντ πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο ύψους 8.9 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη 2η χρονιά να είναι player-option, όπως μετέδωσε το The Vertical. Ο 37χρονος γκαρντ ανταλλάχθηκε στους Ατλάντα Χοκς αλλά τα “γεράκια” πλήρωσαν το buy-out του συμβολαίου του προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Το Κλίβελαντ φημολογούνταν ότι θα καταφέρει τελικά να αποσπάσει την υπογραφή του, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του αλλά όλα δείχνουν ότι οι φιναλίστ του NBA θα υποστούν “πανωλεθρία”, καθώς θα ηττηθούν παταγωδώς επικοινωνιακά.

Στους Τίμπεργουλβς, ο Κρόφορντ μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος στον ρόλο του 6ου παίκτη, έχοντας κατακτήσει το σχετικό βραβείο 3 φορές. Η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από σουτέρ, καθώς η βασική πεντάδα έχει υψηλή ποιότητα αλλά η εκτελεστική της δεινότητα αποτελεί πρόβλημα. Ο Κρόφορντ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 12.3 πόντους ανά αγώνα και 36% στα σουτ 3 πόντων, παραμένοντας ακμαίος και έτοιμος να κάνει τη διαφορά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…