Κεντρική Β' Εθνική Με το βλέμμα στο μέλλον ο Πανερυθραϊκός

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Πανερυθραϊκός

panerithraikos

panerithraikos

Ο Πανερυθραϊκός επενδύει σε νεαρά παιδιά, ανακοινώνοντας την παραμονή των Γιώργου Τσικόπουλου, Χρήστου Καλούδα και Νίκου Λέπουρη για την επόμενη χρονιά. Οι τρεις ταλαντούχοι παίκτες, θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα γενιά του Πανερυθραϊκού!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την παραμονή των νεαρών Γιώργου Τσικόπουλου, Χρήστου Καλούδα και Νίκου Λέπουρη, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι τρεις ταλαντούχοι αθλητές μας, που αναδείχθηκαν μέσα από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού, για δεύτερη διαδοχική σεζόν παίρνουν την ευκαιρία από τον κόουτς Χουχουλή να έχουν θέση στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις εικόνες που απέκτησαν από την περσινή παρθενική τους συμμετοχή.

Έτσι, Τσικόπουλος (γκαρντ, 17χρ.), Καλούδας (γκαρντ, 19χρ.) και Λέπουρης (φόργουορντ, 19χρ.), στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης και της πλαισίωσης του ανδρικού μας τμήματος με αθλητές από τις Ακαδημίες μας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πρώτη ομάδα του Πανερυθραϊκού και μέσα απ’ τη σκληρή δουλειά να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μιλώντας για την ευκαιρία που τους δόθηκε, να βρίσκονται για δεύτερη σερί σεζόν στο ανδρικό τμήμα του Πανερυθραϊκού, οι τρεις νεαροί μας παίκτες δήλωσαν:

Γιώργος Τσικόπουλος: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Χουχουλή και τη διοίκηση του Πανερυθραϊκού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μου δίνουν την ευκαιρία να παραμείνω και να προσπαθήσω να πάρω ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχω υψηλές προσδοκίες από μένα και ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθώ και θα δικαιώσω τόσο τον εαυτό μου, όσο και την ομάδα, που μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Χρήστος Καλούδας: “Είναι τεράστια χαρά για εμένα το ότι παραμένω στον Πανερυθραϊκό και το ότι συνεχίζει να μου δίνει ευκαιρίες ο κόουτς Χουχουλής. Ο Πανερυθραϊκός είναι η ομάδα της γειτονιάς μου, εδώ έμαθα τι θα πει μπάσκετ. Οπότε, τι καλύτερο από το να φοράω τη φανέλα του!”.

Νίκος Λέπουρης: “Δεύτερη χρονιά μου στον Πανερυθραϊκό, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τον κόουτς Χουχουλή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ο Πανερυθραϊκός μου στάθηκε στα δύσκολα και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα”.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…