Κεντρική NBA Μαζεύει “βαλίτσες” για Χιούστον ο Σάμπερτ
NBA

Μαζεύει “βαλίτσες” για Χιούστον ο Σάμπερτ

shumpert scott

shumpert scott

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν ελάχιστο χώρο στο σάλαρι καπ τους και οφείλουν να δημιουργήσουν περισσότερο, ώστε να ενισχύσουν αποτελεσματικά το ρόστερ τους και να “κυνηγήσουν” με αξιώσεις τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Κάπως έτσι, οι Καβς πραγματοποιούν συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους Χιούστον Ρόκετς, προκειμένου να ανταλλάξουν τον Ιμάν Σάμπερτ!

Ο Σάμπερτ προβλέπεται να λάβει 10.3 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη χρονιά και 11 εκατομμύρια τη σεζόν 2018-19. Σε περίπτωση που η ανταλλαγή φθάσει στην οριστικοποίησή της, τα χρήματα των εγγυημένων συμβολαίων του Κλίβελαντ θα πέσουν από τα 125 στα 115 εκατομμύρια και η ομάδα θα σώσει περί τα 28 εκατομμύρια αν “ξεφορτωθεί” τον παίκτη, σύμφωνα με το ESPN. Ως αντάλλαγμα, οι Καβς θα λάβουν μια ποσότητα μη εγγυημένων συμβολαίων, τα οποία πρόκειται να μην διατηρήσουν στην ομάδα.

Όσον αφορά τους Ρόκετς, η διαδικασία “γεμίσματος” του πάγκου συνεχίζεται και μετά τον Πι Τζέι Τάκερ, άλλος ένας αμυντικός σπεσιαλίστας ενδέχεται θα ενταχθεί στο ρόστερ του Χιούστον. Την περσινή σεζόν, ο Σάμπερτ είχε 7.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά αγώνα, υπηρετώντας σχεδόν αποκλειστικά τη θέση “2”. Σε περίπτωση που “προσγειωθεί” στο Χιούστον, ο Σάμπερτ θα συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ ΝτΆντόνι, κάτι που είχε συμβεί και στους Νιου Γιορκ Νικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…