Κεντρική NBA Μάτζικ: “Ο Ίνγκραμ θα είναι ο πρώτος μας σκόρερ”
NBA

Μάτζικ: “Ο Ίνγκραμ θα είναι ο πρώτος μας σκόρερ”

brandon ingram

brandon ingram

Οι Λος Άντζελες Λέικερς φαίνονται πως έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους, διαθέτοντας τουλάχιστον έναν νεαρό παίκτη σπουδαίας ποιότητας σε κάθε θέση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάτζικ Τζόνσον, όμως, φρόντισε να προσθέσει ένα μεγάλο βάρος σε έναν από αυτούς, κάνοντας ιδιαίτερα εγκωμιαστικές δηλώσεις για εκείνον και ανεβάζοντας τον πήχη σε δυσθεώρητα σημεία.

Ο λόγος γίνεται για τον Μπράντον Ίνγκραμ, με τον 19χρονο φόργουορντ να είναι έτοιμος για τη 2η χρονιά του στο NBA, έπειτα από μια ελπιδοφόρα μα ασταθή ρούκι σεζόν. Παρ’όλα αυτά, ο Μάτζικ δείχνει να τον πιστεύει πάρα πολύ: “Περιμένω πως θα είναι ο πρώτος μας σκόρερ. Η ομάδα είναι δική του. Θα ήταν απογοητευτικό αν δεν σκοράρει κοντά στους 20 πόντους ανά αγώνα!”, ήταν τα λεγόμενά του, σύμφωνα με το ocregister.com.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ίνγκραμ διαθέτει το “πακέτο”, προκειμένου να γίνει σούπερ-σταρ κάποια στιγμή αλλά ο Μάτζικ μοιάζει να προτρέχει πολύ. Την περσινή σεζόν, ο Ίνγκραμ είχε 9.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα, μπαίνοντας στη δεύτερη καλύτερη ρούκι πεντάδα της χρονιάς. Είναι εμφανές πως είναι αρκετά “άγουρος” ακόμη ενώ οφείλει να προσθέσει μυϊκά κιλά στο κορμί του, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα στον physical κόσμο του NBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…