Κεντρική Διεθνή Ματιές της Μπάρτσα προς Σεραφέν

Ματιές της Μπάρτσα προς Σεραφέν

kevin seraphin pacers

kevin seraphin pacers

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ενισχυθεί στη θέση “5”, προκειμένου να πλαισιώσει τον Άντε Τόμιτς με έναν παίκτη υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσει μια ισχυρή τριάδα στη θέση του σέντερ μαζί με τον Πιερ Οριόλα. Οι “μπλαουγκράνα” εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, με εκείνη του Κέβιν Σεραφέν να φαντάζει ως η πιο ενδιαφέρουσα, όπως μετέδωσε η Mundo Deportivo.

Ειδικότερα, ο Γάλλος σέντερ αγωνίστηκε στους Ιντιάνα Πέισερς την περασμένη σεζόν, έχοντας περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που επηρέασε αρνητικά τα στατιστικά του (4.7 πόντοι, 2.9 ριμπάουντ ανά αγώνα). Οι μετοχές του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού παρουσιάζουν πτώση, ειδικά μετά την αποχώρησή του από τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και η επιστροφή του στη Γηραιά Ήπειρο φαντάζει αρκετά πιθανή.

Οι Πέισερς οφείλουν να αποφασίσουν μέχρι την 1η Αυγούστου, σχετικά με το αν επιθυμούν να κρατήσουν τον Σεραφέν στην ομάδα, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Τα εγγυημένα συμβόλαια της Ιντιάνα είναι ήδη 14 και το ενδεχόμενο να “ξοδέψουν” το 15ο και τελευταίο συμβόλαιο σε κάποιον παίκτη εγνωσμένης αξίας είναι πολύ πιθανό.

Την περσινή σεζόν, ο Σεραφέν εισέπραξε 1.8 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα οφείλει να βάλει αρκετά “βαθιά” το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να τον ικανοποιήσει στο οικονομικό σκέλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…