Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μας επηρέασε το άγχος και η πίεση”

“Μας επηρέασε το άγχος και η πίεση”

ethniki newn 2

ethniki newn 2

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαυροβούνιο στάθηκε στα σημεία που είχαν αρνητικό αντίκτυπο στο παιχνίδι της ομάδας μας, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αγώνα με την Λιθουανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Για τον αγώνα:Είναι ένα παιχνίδι χιαστί που δίνει πρόκριση. Η πίεση φάνηκε σε εμάς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε χαμένα λέι απ. Όταν δώσαμε την ευκαιρία στο Μαυροβούνιο να το πιστέψει είχαμε πίεση. Τα χιαστί παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα και έχουν πίεση. Παρά την σχετική εμπειρία, πάντα είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά”.

Για το άγχος που υπήρχε: “Δεν είναι εύκολο για κανένα παίκτη να ξεπερνάει κακές στιγμές και το άγχος. Εμείς παίξαμε καλά στο πίσω κομμάτι του παρκέ. Δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα. Έμεινε έξω η Τουρκία. Κοιτάμε βήμα βήμα να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Στα μεγάλα παιχνίδια θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Εμείς δεν έχουμε αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τους δώσουμε ένα… αβάντζο, να κάνουμε τη δουλειά μας με πίστη και αφοσίωση σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε”.

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία: “Είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι με τη Λιθουανία. Είναι μια ομάδα με διαφορετικούς σωματότυπους. Έχει έμπειρα παιδιά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι  για να πάρουμε την πρόκριση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…