Κεντρική Basket League Άρης Μάνατζερ Γιαννάκη: “Συζητάμε τις λεπτομέρειες με τον Άρη”

Μάνατζερ Γιαννάκη: “Συζητάμε τις λεπτομέρειες με τον Άρη”

nikos gallis panagiotis giannakis

nikos gallis panagiotis giannakis

Στον πάγκο του Άρη αναμένεται να καθίσει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, του οποίου ο μάνατζερ, Μάριος Ολύμπιος, αποκάλυψε πως απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες με τη διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί και οριστικά η συμφωνία.

Όλα όσα είπε μιλώντας στο “Yellow Radio 92.8”:
“Είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Λάσκαρη και τον κ. Παπακυριάκη Είμαστε σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο, για να γίνει κάτι ιστορικό το οποίο για εμένα αποτελεί τιμή που έχω έστω και μια συμμετοχή σε αυτό, στην επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη», τόνισε αρχικά ο Ολύμπιος.

Για τις συζητήσεις που γίνονται: “Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, όλα το θέμα της συζήτησης είναι ο Άρης. Ο Παναγιώτης θέλει να επιστρέψει στον Άρη για να βοηθήσει σε αυτήν την παρένθεση της δυσκολίας, που μπορεί να υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Οι συζητήσεις είναι σε κάποιες λεπτομέρειες, πιο πολύ γιατί ο κ. Λάσκαρης θέλει να είναι εντάξει στις προηγούμενες οφειλές του, το θέμα των οφειλών είναι η προτεραιότητά του. Αναμένεται μια συζήτηση ακόμα του κόουτς και τον κ. Λάσκαρη και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά”.

Για το εάν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις: “Απλώς πρέπει να γίνει μια συνάντηση, δεν πιστεύω ότι θα περάσουν πολλές ημέρες. Για το πως νιώθει ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη. Είμαι πολύ μικρός εγώ για να πω πως νιώθει ο Παναγιώτης, θα προτιμούσα να μιλήσει ο ίδιος για αυτό. Είναι κάτι που ήθελε πολλά χρόνια και μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα”.

Για τον Ουίλ Κάμινγκς, τον οποίο εκπροσωπεί: “Προσπαθεί να διαλέξει ποια πρόταση θα επιλέξει, θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα αγωνιστεί στην Αμερική, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη”.

Για Δευτέρα το Δ.Σ. της ΚΑΕ

Νέα αλλαγή στο πότε θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης. Το πρωί υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά των “κιτρίνων” πως θα γίνει την Πέμπτη, αλλά τελικά “πάει” για Δευτέρα. Μέσα στα επόμενα 24ωρα στον Άρη θέλουν να ανακοινώσουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ενδεχομένως την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του ο Νίκος Λάσκαρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…