Κεντρική NBA Μάιλς στους Ράπτορς, Τζόζεφ στους Πέισερς!
NBA

Μάιλς στους Ράπτορς, Τζόζεφ στους Πέισερς!

cj miles cory joesph

cj miles cory joesph

Οι Τορόντο Ράπτορς και οι Ιντιάνα Πέισερς προχώρησαν σε συμφωνία, η οποία αφορά στην περιφερειακή γραμμή των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, οι Καναδοί έστειλαν στους Πέισερς τον Κόρι Τζόζεφ, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα τον Σι Τζέι Μάιλς μέσω sign-n-trade, όπως μετέδωσε πρώτος ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Ο Μάιλς θα λάβει νέο συμβόλαιο ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 χρόνια, δίνοντας μια ξεχωριστή πνοή στη θέση “3” της ομάδας μετά την αποχώρηση των ΝτεΜάρ Κάρολ και Πι Τζέι Τάκερ. Την περσινή σεζόν είχε 10.7 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα με 41% στα τρίποντα, όντας ένας σουτέρ υψηλού επιπέδου και με εμπειρία 12 σεζόν στο NBA.

Από την άλλη, οι Πέισερς συνέχισαν στον ίδιο δρόμο, προσθέτοντας διαρκώς νέα “όπλα” στο ρόστερ τους μετά την αποχώρηση του Πολ Τζορτζ. Ο Τζόζεφ θα αναλάβει τα καθήκοντα του αναπληρωματικού πλέι-μέικερ πίσω από τον Ντάρεν Κόλισον, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει περίφημα σε αυτόν τον ρόλο. Πέρσι είχε 9.3 πόντους και 3.3 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, ανεβαίνοντας συχνά και στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κάιλ Λάουρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…