Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Ο Κάρι θα έπρεπε να πάρει περισσότερα”
NBA

ΛεΜπρόν: “Ο Κάρι θα έπρεπε να πάρει περισσότερα”

lebron james steph curry 1

lebron james steph curry 1

Μία από τις πρώτες κινήσεις που έλαβαν χώρα στη φετινή free-agency ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Στεφ Κάρι. Όπως αναμενόταν, ο σούπερ-σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έλαβε το πρώτο supermax συμβόλαιο του NBA, το οποίο μπορεί να δοθεί βάσει της νέας επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας (CBA), ύψους 201 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια! Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA, αν και άπαντες οι σούπερ-σταρ θα λαμβάνουν συμβόλαια παρόμοιας εμβέλειας από εδώ και πέρα. Πολύς κόσμος σοκαρίστηκε από το μέγεθος των χρημάτων αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αντίθετη άποψη.

“Πείτε μου, γιατί να υπάρχει όριο στο πόσα χρήματα θα πάρει ένας παίκτης; Ο Στεφ θα έπρεπε να λάβει 400 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια”, ανέφερε ο “Βασιλιάς” με ανάρτησή του στο Twitter. Με μια πρώτη ματιά, η δήλωση αυτή φαντάζει εξωφρενική αλλά είναι απόλυτα λογική.

Αυτή τη στιγμή, η συνολική αξία των Γκόλνεν Στέιτ Γουόριορς αγγίζει τα 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια! Με δεδομένο ότι ο Κάρι και οι υπόλοιποι σταρ της ομάδας είναι οι βασικοί και αναμφισβήτητοι παράγοντες που η αξία του franchise είναι τόσο υψηλή, τα συμβόλαιά τους φαντάζουν πενιχρά. Την άποψη του ΛεΜπρόν υποστήριξαν πολλοί παίκτες στο Twitter, καθώς και δημοσιογράφοι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…