Κεντρική Διεθνή Λάβρος εναντίον της Νταρουσάφακα ο Ερντέν

Λάβρος εναντίον της Νταρουσάφακα ο Ερντέν

semih erden

semih erden

Ο Σεμίχ Ερντέν αναμένεται να δώσει το παρών στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, εκπροσωπώντας την Εθνική Τουρκίας, με σκοπό να αποδείξει ότι μπορεί ακόμη να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο, παρά την πολύμηνη απουσία του από τα παρκέ. Σε δηλώσεις του, ο 31χρονος σέντερ έκανε σφοδρή επίθεση στην Νταρουσάφακα, κατηγορώντας τους ιθύνοντες της πρώην ομάδας του για αρκετά από τα δεινά που του συνέβησαν την περασμένη σεζόν.

“Είχα πολλές προτάσεις το καλοκαίρι αλλά υπέγραψα στην Νταρουσάφακα. Στην ομάδα, όμως, δεν κράτησαν τον λόγο τους”, τόνισε ο Ερντέν, ο οποίος ήταν τραυματίας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ρίχνοντας εκ νέου ευθύνες στην τουρκική ομάδα: “Ακόμη και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα στον ώμο το πλήρωσα εγώ! Δεν είμαι, όμως, άνθρωπος που τα παρατάει. Αν δεν είχα αποχωρήσει από την ομάδα τότε θα έπαιζα τραυματίας όλη τη σεζόν και τώρα θα είχα μείνει εκτός Εθνικής”.

Επίσης, ο Ερντέν, ο οποίος έχει αρκετά δυνατό όνομα στην αγορά, τόνισε ότι θα αποφασίσει μετά το Ευρωμπάσκετ, όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναφέροντας ότι διαθέτει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Την περσινή σεζόν, είχε μόλις 4.7 πόντους και 3.5 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 18 ματς με την Νταρουσάφακα, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…