Κεντρική Διεθνή “Κοντά στον αντι-Ούντοχ η Φενέρμπαχτσε”

“Κοντά στον αντι-Ούντοχ η Φενέρμπαχτσε”

robinson

robinson

Ο Έκπε Ούντοχ ήταν εκ των μπροστάρηδων της Φενέρμπαχτσε στον δρόμο προς την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και η αποχώρηση του μόνο μικρή υπόθεση δεν είναι για τους Τούρκους. Πλέον όμως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον νέο σέντερ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Τόμας Ρόμπινσον.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την γείτονα χώρα: “Ο Τόμας Ρόμπινσον συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε! Έπαιξε πέρυσι στους Λος Άντζελες Λέικερς και θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Έκπε Ούντο πηγαίνοντας στους Γιούτα Τζαζ“, με τις φήμες να θέλουν τον 26χρονο να λαμβάνει ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 2.000.000 δολάρια ετησίως.

Ο Ρόμπινσον έγινε draft στο νούμερο 5 το 2012 από τους Κινγκς, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Ρόκετς, Μπλέιζερς, 76ερς, Νετς και πέρσι στους Λέικερς, χωρίς όμως να έχει καταφέρει κάτι εντυπωσιακό στην καριέρα του. Πρόκειται για έναν πολύ αθλητικό παίκτη, που λέγεται πως έχει ελατήρια στα πόδια, καθώς διαθέτει εξαιρετικό άλμα. Στο NBA αγωνιζόταν περισσότερο ως “4” αλλά μπορεί εύκολα στην Ευρώπη να παίξει στο “5”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…