Κεντρική Β' Εθνική Κινήσεις για το μέλλον

Κινήσεις για το μέλλον

karditsa

karditsa

Ο ΑΣ Καρδίτσας δείχνει πως κάνει κινήσεις και για το αύριο του συλλόγου, αφού απέκτησε τους Γιάννη Βλάχου και Γιώργου Νάκη με στόχο να βοηθήσουν στην δύσκολη σεζόν που ακολουθεί στην Α2.

Ο πρώτος αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του Ίκαρου Νέας Σμύρνης και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της ανόδου. Από την άλλη ο δεύτερος παίζει ως φόργουορντ και της προηγούμενη χρονιά βρισκόταν στο ρόστερ του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη των Γιάννη Βλάχου και Γιώργου Νάκη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Πρόκειται για δυο νέους αθλητές, που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα του Α.Σ.Κ. και ταυτόχρονα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Ο Γιάννης Βλάχος, είναι 20 ετών με ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ. Διακρίνεται για το μακρινό σουτ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Ν.Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Ο Γιώργος Νάκης είναι γκαρντ-φόργουορντ, 19 ετών με ύψος 1,94 μ. και διαθέτει ταλέντο και πλούσια αθλητικά προσόντα. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.
Και οι δυο αθλητές διαθέτουν ταλέντο και προσόντα και θα ενταχθούν στην ανδρική ομάδα μας, η οποία πιστεύει στις δυνατότητές τους, γνωρίζοντας πως η Α2 Εθνική αποτελεί για εκείνους, μια σημαντική πρόκληση.
Καλωσορίζουμε το Γιάννη και το Γιώργο στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Καλωσορίσατε στην Καρδίτσα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …