Κεντρική NBA Και ο Τζέφερσον στο “στρατόπεδο” του Μιλάνο!
NBA

Και ο Τζέφερσον στο “στρατόπεδο” του Μιλάνο!

cory jefferson

cory jefferson

Η Ολίμπια Μιλάνο έχει πάρει “αμπάριζα” το φετινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας αυξήσει σε εκτεταμένο βαθμό τη δυναμική του ρόστερ της, με σκοπό να μην επαναληφθεί μια σεζόν σαν την περσινή. Ο νέος κόουτς, Σιμόνε Πιανιτζιάνι ήδη βλέπει με ικανοποίηση να συμπληρώνεται η ομάδα από παίκτες υψηλής δυναμικής, όπως ο Άντριου Γκάουντλοκ, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ αλλά και ο Τζόρνταν Θίοντορ, με τον Κόρι Τζέφερσον να αποτελεί το τελευταίο “μπαμ” της ομάδας, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ!

Ειδικότερα, ο Ισραηλινός ρεπόρτερ μετέδωσε ότι ο Τζέφερσον έχει ήδη συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 ετών με NBA-out μετά την 1η σεζόν, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018.

Την περασμένη σεζόν, ο Τζέφερσον δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αγωνιζόμενος στη D-League και τους Όστιν Σπερς, όπου είχε 15.8 πόντους και 8.4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ακόμη, βρέθηκε και στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων, με τους αριθμούς του να “ζαλίζουν” (29.4 πόντοι, 13.6 ριμπάουντ ανά αγώνα), αν και πρόκειται για κάτι αναμενόμενο ένεκα του χαμηλού επιπέδου στην εν λόγω διοργάνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…