Κεντρική NBA Και οι Μπλέιζερς στο “κυνήγι” του Άντονι
NBA

Και οι Μπλέιζερς στο “κυνήγι” του Άντονι

carmelo anthony knicks

carmelo anthony knicks

Στο τελευταίο “επεισόδιο” της “σαπουνόπερας” με τον Καρμέλο Άντονι και τους Νιου Γιορκ Νικς, ο παίκτης προσδοκά πως θα βρεθεί το κατάλληλο deal, προκειμένου να φύγει με ανταλλαγή από την ομάδα του “Μεγάλου Μήλου”, παρά την απόφαση των Νικς να “παγώσουν” τις διαπραγματεύσεις με τις άλλες ομάδες για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο Άντονι είναι πρόθυμος να “σπάσει” τον όρο της no-trade clause προκειμένου να γίνει ανταλλαγή στους Χιούστον Ρόκετς ή τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Παρ’όλα αυτά, όμως, υπάρχει και μια έτερη ομάδα που περιμένει στη γωνία, προκειμένου να πετύχει το “κόλπο γκρόσο”.

Η ομάδα αυτή δεν είναι άλλη από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άντριαν Γουοζναρόφσκι, διατηρούν τις ελπίδες τους ώστε να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη: “Μια από τις ομάδες που οι Νικς και οι Ρόκετς ήλπιζαν ότι θα διευκολύνει τη μεταξύ τους συμφωνία για τον Καρμέλο, δηλαδή οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, σχεδιάζουν να συμμετάσχουν στο deal αν ο παίκτης αποφασίσει να “σπάσει” τη no-trade clause για χάρη τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά το report του έγκριτου δημοσιογράφου.

Επίσης, οι Μπλέιζερς δεν θα προθυμοποιηθούν να εμπλακούν στο εν λόγω “σήριαλ”, προκειμένου να διευκολύνουν τους Ρόκετς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς δεν επιθυμούν να ενισχυθεί ένας από τους αντιπάλους τους στη Δυτική Περιφέρεια.

Οι πιθανότητες του Πόρτλαντ είναι πολύ λίγες, καθώς ο Άντονι επιθυμεί να “κυνηγήσει” άμεσα το πρωτάθλημα δίπλα σε έναν από τους καλούς του φίλους (Κρις Πολ, ΛεΜπρόν Τζέιμς) αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Τα συμβόλαια των παικτών τους δεν τους έχει αφήσει καθόλου ελεύθερο χώρο στο σάλαρι καπ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν στην ελεύθερη αγορά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …