Κεντρική NBA Και 4η ομάδα στο “κόλπο” της ανταλλαγής του Άντονι
NBA

Και 4η ομάδα στο “κόλπο” της ανταλλαγής του Άντονι

carmelo anthony knicks

carmelo anthony knicks

Ο “δρόμος” για την οριστική αποχώρηση του Καρμέλο Άντονι από τους Νιου Γιορκ Νικς μέσω ανταλλαγής έχει ανοίξει για τα καλά. Η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” και τους Χιούστον Ρόκετς είναι προ των πυλών, όπως αναφέρουν οι πηγές της New York Daily News αλλά οι δύο ομάδες δεν θα είναι μόνες τους στη συμφωνία αυτή…

Συγκεκριμένα, 4 ομάδες αναμένεται να συμμετάσχουν στο πολύκροτο αυτό deal, καθώς οι Νικς προσπαθούν να μην αποκτήσουν παίκτες μεγάλης ηλικίας με μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Το ρεπορτάζ του ESPN, μάλιστα, αναφέρει ότι η 4η ομάδα θα χρειαστεί κυρίως για να ανταλλαχθεί το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι ανεπιθύμητος τόσο στις τάξεις των Νικς, όσο και στις αντίστοιχες των Ρόκετς. Ο παίκτης αυτός ενδεχομένως να είναι ο Ράιαν Άντερσον, διότι το συμβόλαιό του προβλέπει απολαβές ύψους περίπου 61 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο “Μέλο” είναι πλέον πρόθυμος να “σπάσει” τον όρο της no-trade cluase στο συμβόλαιό του και να γίνει ανταλλαγή, αποχωρώντας από τη “μιζέρια” της Νέας Υόρκης, προκειμένου να “κυνηγήσει” το πρωτάθλημα με το Χιούστον δίπλα στον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κρις Πολ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και μένει να βρεθούν οι υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες θα συμπληρώσουν το “παζλ” της δαιδαλώδους αυτής ανταλλαγής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…