Κεντρική Γ' Εθνική Κακιούζης: “Ευχαριστώ την οικογένεια του Παπάγου”

Κακιούζης: “Ευχαριστώ την οικογένεια του Παπάγου”

giannis kakiouzis

giannis kakiouzis

Στους Ίκαρους Σερρών θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Γιάννης Κακιούζης. Ο Έλληνας σέντερ με ανάρτηση του στο Facebook ευχαρίστησε την προηγούμενη ομάδα του, τον Παπάγου, ενώ σημείωσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ίκαρο να εκπληρώσει τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Σήμερα υπέγραψα με τη νέα μου ομάδα για τη νέα σεζόν και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή μου, τους Ίκαρους Σερρών… 

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ίκαρου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να χουμε μια καλή χρονιά.. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα των Ίκαρων για να πετύχει τους στόχους της..

Θα θελα να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα του Παπάγου.. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας που κατάφερε να φέρει τον Παπάγου τόσο ψηλά ύστερα από πολλά χρόνια.. Ήταν πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά με την πιο ευτυχή κατάληξη…

Δυστυχώς δεν θα συνεχίσουμε μαζί και γι αυτό θα θελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Παπάγου (παίχτες, προπονητές, παράγοντες, οπαδούς)… Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους του Παπάγου για την συμπεριφορά τους, πρώτον , που ήταν τέλεια όλη τη χρονιά και δευτερον, που πέρσι με πήραν στην ομάδα τους και με σεβάστηκαν, όταν κάποιοι άλλοι με αγνοούσαν όχι με τόσο όμορφο τρόπο.. (καλή καρδιά)…

Τέλος γιατί κούρασα, όσο ο Παπάγου έχει κόουτς τον ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν… Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, για τον σεβασμό του, την πίστη του σε εμένα και σ ολους τους παίχτες του και τον θεωρώ εκτός από πολύ μεγάλο προπονητή, “τεράστιο” άνθρωπο.. Καλή τύχη σ ολους..,”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…