Κεντρική Ασίστ Shadow “Είμαι φίλος με τον Διαμαντίδη”

“Είμαι φίλος με τον Διαμαντίδη”

ivkovic

ivkovic

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποδέχθηκε την πρόταση του Γιώργου Πρίντεζη και πήγε στη Σύρο για το LG AegeanBall. Ο μεγάλος “Ντούντα” μίλησε για τους φίλους του Πρίντεζη και Διαμαντίδη, αλλά και για τη μεταγραφή του Μπογκντάνοβιτς στους Κινγκς.

Για το τουρνουά είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Είμαι εδώ για τον μεγάλο φίλο μου και τον μεγάλο παίκτη τον Γιώργο Πρίντεζη. Ήρθα για την παρέα και το μπάσκετ. Βλέπω μια πολύ ωραία οργάνωση, ούτε η ζέστη δεν την σταματάει. Χαίρομαι που είμαι σε αυτή την παρέα και αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία”.

Για τον Μπογκντάνοβιτς ανέφερε: “Είχα συζητήσει πριν αποφασίσει να πάει ο Μπόγκνταν στους Κινγκς με τον κουμπάρο μου τον Ομπράντοβιτς και τον Ντίβατς. Μετά το Final Four έλεγε θα δούμε ο Μπόγκνταν. Ο Ζέλικο ήθελε να μείνει ο παίκτης. Εγώ πάντα είμαι με τον Μπόγκνταν, εκτιμώ την απόφασή του. Γνωρίζοντάς τον από μικρό παιδί πιστεύω ότι ήθελε άλλο έναν χρόνο. Ξεκίνησε σαν “5άρι” παλιά. Είναι έτοιμος. Έχω πολλούς παίκτες που πήγαν στο ΝΒΑ. Ο Μπόγκνταν θα έχει σημαντικό ρόλο. Θα έχει μεγάλη καριέρα εκεί.

Λέω την άποψη και των τριών που αποφάσισαν. Ο Ζέλικο τον ήθελε πολύ. Εγώ πίστευα ότι ένας χρόνος στην Ευρώπη δεν θα του έκανε κακό. Ήταν ο παίκτης της χρονιάς, με τεράστια πρόοδο. Αλλά, είναι έτοιμος. Είναι η στιγμή που πρέπει να φύγει, όπως αποφάσισε εκείνος”.

Για το γεγονός ότι βράβευσε τον Διαμαντίδη σημείωσε: “Εδώ έχουμε να κάνουμε με το μπάσκετ. Δεν υπάρχουν ούτε ομάδες ούτε οπαδοί. Στη δουλειά μου με την εθνική της Σερβίας ποτέ δεν άφησαν να τους επηρεάζουν τα χρώματα των ομάδων. Είμαι φίλος με τον Δημήτρη, τον ξέρω από τον Ηρακλή. Χάρηκα πολύ που τον βράβευσα. Δεν σκέφτηκα ότι είναι Παναθηναϊκός. Ο Δημητράκης είναι ένα παιδί που άφησε πολλά στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Τέλος, τόνισε ότι δεν του λείπουν οι πάγκοι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…