Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Η σημαία στον ιστό της!

Η σημαία στον ιστό της!

aek 3

aek 3

Τη φανέλα του Λαυρίου θα φοράει για 13η σερί σεζόν ο Σάκης Γιαννακόπουλος. Ο πολύπειρος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη για ακόμα μία χρονιά, δηλώνοντας συγκινημένος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του.

Η ανακοίνωση:
“H KAE Λαύριο ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Σάκη Γιαννακόπουλο, για έναν ακόμη χρόνο! Ο κάπτεν θα συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του για 13η σερί σεζόν, αποτελώντας τη σημαία του Λαυρίου και εμπνέοντας συμπαίκτες και φιλάθλους

“Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που συνεχίζω για έναν ακόμη χρόνο εδώ! Και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Λαυρίου που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ για μια ακόμη σεζόν φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στο Λαύριο. Θα ήταν ομολογουμένως, το ιδανικό για μένα”, τόνισε ο αρχηγός και συνέχισε:

“Για έναν αθλητή, ο οποίος αγωνίζεται πολλά χρόνια στον ίδιο σύλλογο, σημασία δεν έχει μόνο η συνέπεια και η συνέχεια της ομάδας αλλά και οι προοπτικές. Στο Λαύριο από τον Πρόεδρο μέχρι το τελευταίο μέλος της ομάδας, κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και ανταγωνιστικότεροι. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό”.

Καταλήγοντας ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον κόσμο του Λαυρίου: “Η σχέση ομάδας και κόσμου είναι απίστευτη. Τους ευχαριστώ προσωπικά για τη συμπαράσταση τους και τους περιμένω στο γήπεδο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Η νοοτροπία ήταν εκεί και το κρατάμε αυτό»

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Ικανοποιημένος α…