Κεντρική NBA Η παραμονή του Ινγκλς και η επιρροή προς τον Χέιγουορντ
NBA

Η παραμονή του Ινγκλς και η επιρροή προς τον Χέιγουορντ

joe ingles jazz

joe ingles jazz

Ο Τζο Ινγκλς παρουσίασε κατακόρυφη άνοδο στην απόδοσή του την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να κερδίσει το πρώτο εγγυημένο συμβόλαιο της καριέρας του! Ο αριστερόχειρας φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “μορμόνους”, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε 4ετές συμβόλαιο ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων!

Την περασμένη χρονιά, ο Ινγκλς απέδειξε ότι είναι ένας εκ των πιο αποδοτικών σουτέρ του NBA, εκτελώντας με 44.1% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου! Συνολικά είχε 7.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά αγώνα σε 24 λεπτά συμμετοχής ενώ ήταν άψογος και στα αμυντικά του καθήκοντα, ειδικά στα πλέι-οφ, όπου “κλείδωσε” τον Τζέι Τζέι Ρέντικ σε πολλές περιστάσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Οι Τζαζ διατήρησαν στο ρόστερ τους έναν πολυσύνθετο παίκτη, ο οποίος, παρότι στερείται αθλητικών προσόντων διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ και all-around δυνατότητες.

Η παραμονή του Αυστραλού, όμως, ενδέχεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα της Γιούτα και για έναν έτερο λόγο. Ειδικότερα, ο Ινγκλς είναι πολύ στενός φίλος με τον σταρ της ομάδας, Γκόρντον Χέιγουορντ ενώ, οι δύο παίκτες μοιράζονται και τον ίδιο ατζέντη, ονόματι Μαρκ Μπάρτελσταϊν, όπως αναφέρει το ESPN. Ο Χέιγουορντ έχει μείνει ελεύθερος και διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες αλλά η παραμονή του Ινγκλς ίσως παίξει τον δικό της ρόλο στην τελική απόφασή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…