Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Η Εθνική είναι πάνω απ΄όλους και όλα”

“Η Εθνική είναι πάνω απ΄όλους και όλα”

psak

psak

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην FIBA και την Ευρωλίγκα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ πήρε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Ο ΠΣΑΚ τόνισε ότι οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και ότι οι Εθνικές Ομάδες είναι πάνω απ΄όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στο χώρο και την κόντρα της FIBA με την Euroleague.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως δεν μετέχουμε σε κόντρες και το μόνο που κοιτάμε, είναι το καλό των παικτών, την υγεία τους και κατ’ επέκταση το καλό του μπάσκετ.

Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και ζητάμε το σεβασμό όλων. Λατρεύουμε τη δουλειά μας, όμως, είμαστε άνθρωποι και το σημαντικότερο είναι η υγεία μας.

Επαναλαμβάνουμε, πως η Εθνική μας ομάδα, είναι πάνω απ’ όλους και ΟΛΑ. Άλλωστε, όνειρο κάθε παίκτη όταν ξεκινάει, είναι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο Σύνδεσμο, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με όλους τους συνδέσμους των άλλων χωρών, προκειμένου να προστατεύσουμε… τους εαυτούς μας, αφού κάποιοι δεν μας σέβονται και βάζουν πάνω απ’ όλα τα χρήματα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…