Κεντρική Β' Εθνική Η ένωση και η άνοδος στην Α2

Η ένωση και η άνοδος στην Α2

Ολοκληρώθηκε και επισήμως η συγχώνευση ανάμεσα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων και τον Παναθλητικό Πειραματικό Συκεών, με τη νέα ομάδα να ονομάζεται Μαχητές Πειραματικό Πεύκων. Η νέα ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Το κενός που αφήνουν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων στο πρωτάθλημα της Α2 θα καλυφθεί από τον Ερμή Αγιάς, που είναι ο πρώτος επιλαχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Τα Δ.Σ. του Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών και των Μαχητών Δόξας Πεύκων προχωρούν στην κάτωθι κοινή ανακοίνωση:

Ζούμε σε μέρες που οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποί του αθλητισμού, για να μπορούν το δυνατό να το κάνουν δυνατότερο, ενστερνίζονται το ρητό:

<< Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ>>

Έτσι και εμείς στο Δήμο ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ, 2 ομάδες με ξεχωριστή πορεία και σημαντική ιστορία, αποφασίζουμε την συνένωση των δυνάμεών μας και την κοινή πορεία για το μέλλον. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την υλοποίηση μιας πολύ ισχυρής ομάδας τόσο στον Δήμο Νεαπόλεως Συκεών όσο και σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!

Η διαδικασία συγχώνευσης έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους ενώ για αγωνιστικούς λόγους, τη σεζόν 2017 – 2018 έχουν δρομολογηθεί τα ακόλουθα:

Η γυναικεία ομάδα θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Α1 ως Παναθλητικός Πειραματικό Συκεών.

Η ανδρική ομάδα θα αγωνίζεται ως Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, καθώς έχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση των αντρικών τμημάτων.

Τα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα (Κ20, εφηβικό, νεανίδες, παίδες, κορασίδες) θα λειτουργήσουν ενιαία και κάτω από την ομπρέλα της αντρικής και γυναικείας ομάδας αντίστοιχα.

Καμία απολύτως αλλαγή δεν θα υπάρξει και στα τμήματα ακαδημιών τα οποία σήμερα – μετά τη συνένωση – απαριθμούν πάνω από 350 παιδιά!

Με εκτίμιση

Η  διοίκηση του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ

Η διοίκηση των ΜΑΧΗΤΩΝ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Επένδυση στο μέλλον με εισήγηση Καραχάλιου και Βούλγαρη

Ο Πανελευσινιακός επενδύει στο μέλλον κι έτσι δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς Θανάση Πούρ…