Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η αποστολή της Εθνικής Εφήβων

Η αποστολή της Εθνικής Εφήβων

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 , που θα φιλοξενηθεί στην Μπρατισλάβα (29/7-6/8), θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Τσεχία. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία δύο φορές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 , που θα φιλοξενηθεί στην Μπρατισλάβα (29/7-6/8) και  το Σαββατοκύριακο θα δώσει τα πρώτα της τεστ. Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει αύριο στο Προστίζοφ, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία σε δύο αγώνες προετοιμασίας. Ο πρώτος θα γίνει το Σάββατο (8/7) και ο δεύτερος την Κυριακή (9/7). Το τζάμπολ θα γίνει και στις δύο αναμετρήσεις στις 17.00.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Τσεχία είναι οι : Μωραϊτης Δημήτρης, Καλαϊτζάκης Γιώργος, Καλαϊτζάκης Παναγιώτης, Καμπερίδης Γιώργος, Τσιρογιάννης Κώστας, Πιλάβιος Αφρέδος Αλέξανδρος, Αρσενόπουλος Νίκος, Δομπρογιάννης Θανάσης, Γάργαλης Βασίλης, Καμπουρίδης Κώστας, Λιούνης Χάρης, Παναγιώτης Βύρλας. Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο Γιώργος Βλασσόπουλος και συνεργάτης του ο Γιώργος Δήμου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Στην Εθνική Γερμανίας Μπάσκετ ο Γκόρντον Χέρμπερντ

Ο Καναδός προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ, ανέλαβε την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας. Ο …