Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η αποστολή της Εθνικής Εφήβων

Η αποστολή της Εθνικής Εφήβων

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 , που θα φιλοξενηθεί στην Μπρατισλάβα (29/7-6/8), θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Τσεχία. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία δύο φορές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 , που θα φιλοξενηθεί στην Μπρατισλάβα (29/7-6/8) και  το Σαββατοκύριακο θα δώσει τα πρώτα της τεστ. Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει αύριο στο Προστίζοφ, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία σε δύο αγώνες προετοιμασίας. Ο πρώτος θα γίνει το Σάββατο (8/7) και ο δεύτερος την Κυριακή (9/7). Το τζάμπολ θα γίνει και στις δύο αναμετρήσεις στις 17.00.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Τσεχία είναι οι : Μωραϊτης Δημήτρης, Καλαϊτζάκης Γιώργος, Καλαϊτζάκης Παναγιώτης, Καμπερίδης Γιώργος, Τσιρογιάννης Κώστας, Πιλάβιος Αφρέδος Αλέξανδρος, Αρσενόπουλος Νίκος, Δομπρογιάννης Θανάσης, Γάργαλης Βασίλης, Καμπουρίδης Κώστας, Λιούνης Χάρης, Παναγιώτης Βύρλας. Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο Γιώργος Βλασσόπουλος και συνεργάτης του ο Γιώργος Δήμου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις των Παμπαίδων

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση σε δύο γκρουπ την …