Κεντρική NBA Η απόφαση του Χέιγουορντ και ο… ξεσηκωμός των Τζαζ!
NBA

Η απόφαση του Χέιγουορντ και ο… ξεσηκωμός των Τζαζ!

hayward jazz nuggets

hayward jazz nuggets

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ πρόκειται να αποφασίσει εντός της σημερινής ημέρας σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως μετέδωσε το ESPN. Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Μαϊάμι Χιτ είναι οι υποψήφιες ομάδες για να τον “αρπάξουν” από τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι πραγματοποίησαν γενική επιστράτευση στο χθεσινό meeting τους με τον παίκτη!

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση έδωσε το παρόν ο κόουτς, Κουίν Σνάιντερ, ο γενικός διευθυντής, Ντένις Λίντσι, ο εμπιστευόμενος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γκέιλ Μίλερ, καθώς και οι Ρούντι Γκομπέρ και Τζο Ινγκλς! Το όνομα, όμως, που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν αυτό του Ρίκι Ρούμπιο, με τον νεοαποκτηθέντα πλέι-μέικερ της ομάδας να ταξιδεύει νυχθημερόν από την Ισπανία προκειμένου να ενταχθεί στο “γκρουπ” αυτό. Η παρουσία του Ρούμπιο είχε συγκεκριμένο κίνητρο, καθώς ο Χέιγουορντ έχει τονίσει ότι εκτιμά πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του και θα ήθελε να αγωνιστεί στο πλάι του, όπως αναφέρει το ESPN.

Η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Χέιγουορντ στο Σαν Ντιέγκο, με τις διαπραγματεύσεις να διαρκούν 3.5 ώρες, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Την περσινή σεζόν, ο Χέιγουορντ εγκαθιδρύθηκε στην κατηγορία του σταρ, έχοντας 21.9 πόντους ανά αγώνα με εξαιρετικά ποσοστά, κερδίζοντας την πρώτη του συμμετοχή σε All-Star Game. Μένουν μονάχα μερικές ώρες ώστε να γνωστοποιηθεί η πολύκροτη απόφασή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…