Κεντρική Διεθνή Οι αποχωρήσεις έφεραν λεφτά στον Ερυθρό Αστέρα

Οι αποχωρήσεις έφεραν λεφτά στον Ερυθρό Αστέρα

ognjen kuzmic nicolo melli erithros asteras baberg

ognjen kuzmic nicolo melli erithros asteras baberg

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε “τσουνάμι” αποχωρήσεων από τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βελιγραδίου μπορεί να έχασε παίκτες που αποτελούσαν το βασικό κορμό, ωστόσο έβαλε στα ταμεία της μπόλικα έσοδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε), Όγκνιεν Κούζμιτς (Ρεάλ Μαδρίτης),  Στέφαν Γιόβιτς (Μπάγερν Μονάχου), Λούκα Μίτροβιτς (Μπάμπεργκ), Τσαρλς Τζένκινς (Χίμκι) αποχώρησαν και Τζόνα Μπόλντεν (Μακάμπι Τελ Αβίβ) αποχώρησαν με μεταγραφή, φέρνοντας 2.263.000 ευρώ στα ταμεία των “ερυθρόλευκων”. Παράλληλα, οι Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νέιτ Γουόλτερς και Ντιόν Τόμπσον έφυγαν ως ελεύθεροι, αφού τα συμβόλαια τους έληξαν.

Αναλυτικά τα ποσά που πήρε ο Ερυθρός από τις μεταγραφές παικτών, όπως τα παρουσιάζει το “zurnal.rs.”:

Η Φενέρμπαχτσε πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ για τη ρήτρα του Νεμάνια Γκούντουριτς, με τους “ερυθρόλευκους” να διατηρούν ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Ο Λούκα Μίτροβιτς αποχώρησε από το Βελιγράδι για την Μπάμπεργκ, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να πληρώνουν το ποσό των 220.000 ευρώ.

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα πλήρωσε 100.000 δολάρια στον Ερυθρό για τον Τσάρλς Τζένκινς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το ποσό των 300.000 ευρώ στους πρωταθλητές Σερβίας, ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Στέφαν Γιόβιτς μετακόμισε στο Μόναχο, με την Μπάγερν του Σάσα Τζόρτζεβιτς να πληρώνει 160.000 ευρώ στον Ερυθρό.

Τέλος,Τζόνα Μπόλντεν παρότι αποκτήθηκε φέτος, αποχώρησε πριν καν αγωνιστεί, παίρνοντας μεταγραφή στη Μακάμπι με  580.000 δολάρια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…