Κεντρική NBA Γουίγκινς: “Αξίζω max συμβόλαιο”
NBA

Γουίγκινς: “Αξίζω max συμβόλαιο”

wiggins

wiggins

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν δυναμώσει περισσότερο από ποτέ τη φετινή off-season, με τους Τζίμι Μπάτλερ, Τζεφ Τιγκ, Ταζ Γκίμπσον και Τζαμάλ Κρόφορντ να ενσωματώνονται στο team. Η παρουσία του Καρλ-Άντονι Τάουνς αλλά και του Άντριου Γουίγκινς επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η πρώτη ύλη των φετινών “λύκων” είναι καταπληκτική, με τον Γουίγκινς να δηλώνει αισιόδοξος, τόσο για την ομαδική, όσο και για την ατομική του ευημερία στο μέλλον.

“Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η χρονιά μας”, ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου φόργουορντ, ο οποίος είχε 23.6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα. Το ενδιαφέρον του Γουίγκινς, όμως, περιστρέφεται και γύρω από το οικονομικό κομμάτι, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για επέκταση του ρούκι συμβολαίου του.

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν αξίζει max συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει απολαβές περίπου 148 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια, ο Γουίγκινς ήταν ξεκάθαρος: “Σίγουρα το αξίζω! Τίποτα λιγότερο από αυτό”. Μπορεί τα σενάρια ανταλλαγών που αφορούν τη Μινεσότα να περιπλέκουν συχνά τον Γουίγκινς αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι αξίζει να λάβει το πολυπόθητο extension, “ριζώνοντας” στη Μινεσότα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …